Dream Point Ltd - Točka Sna d.o.o.

Lorem ipsum dolor sit amet

Naslovnica Arhiva Novosti

Arhiva Novosti


06. Veljača 2011.

Leatherman MUT!

Novi multialat u specijaliziranoj seriji Leathermanovih vojnih alata, MUT je prvi za koji se zaista može reći da funkcionira kao taktični i praktični alat za vojsku i civile... » Saznajte više

Unutar iste serije alata lansirana su još dva izvrsna modela: MUT EOD i Super Tool 300 EOD.

31. Siječanj 2011.

Tama predstavlja problem samo neopremljenima...

...za ostale tu su Leatherman Monarch svjetiljke! Četiri nova modela za sve prilike. » Saznajte više

25. Siječanj 2011.

Veličina je ponekad bitna...

A ponekad je jako bitna! Da ne duljimo, predstavljamo nove mikro modele Leathermanovih multialata: Style CS, Style, Squirt ES4 i Squirt PS4.

09. Rujan 2009.

Leatherman lansira novi Super Tool!

Nakon povlačenja Super Toola 200, kultni multialat iz Leathermanove radionice zaživio je u novom i poboljšanom modelu Super Tool 300! Leatherman Super Tool 300 je idealan alat za radnog čovjeka. Veća kliješta su najjača koja su ikad proizvedena unutar asortimana Leathermanovih proizvoda. Multialat je dizajniran ergonomski i bez problema se njime koristi i u radničkim rukavicama, a s njegovih 19 alata biti ćete opremljeni i za najteže poslove.. » Saznajte više

19.Kolovoz 2008.

Leatherman Led svjetiljke

Nakon 25 godina rada Leatherman je izbacio prve Leatherman LED svjetiljke. Nova Leatherman Serac linija, linija je džepnih svetiljki te svjetiljki koje su ujedno i privjesak za ključeve. Umjesto slabljenja svjetlosti koje počinje odmah nakon prvog paljenja svjetiljke, Serac svjetiljke održavaju jaku, konzistentnu izlaznu svjetlost prije postepenog gubitka svjetlosti. Osim toga, regulacija energije konfigurirana je tako da je potrebna samo jedna baterija za jačinu svjetlosti do 100 lumena (S3 model). Minimalna veličina svjetiljki sa maksimalnom snagom samo su dio onoga što nove Serac svjetiljke nude. Uz precizno dizajniran prekidač na kraju svjetiljke, jačina svjetlosti može se regulirati samo jednom rukom pa tako korisniku ostavlja drugu ruku potpuno slobodnu za rad. S obzirom da je potrebna samo jedna baterija za njihov rad, Serac svjetiljke izrazito su lagane te je mogućnost krivog stavljanja baterija eliminirana. Čvrsto anodirano aluminijsko tijelo svjetiljki te glava od najkvalitetnijeg nehrđajuća čelika čini ih izrazito dugotrajnim i laganim.

Tri modela

Serac S1 i S2 su svjetljke koju su ujedno i privjesak za ključeve. Serac S1 daje svjetlost od 6 lumena dok Serac S2 daje svjetlost od 5 lumena u prvom odnosno 35 lumena u drugom položaju. Serac S3 je džepna svjetiljka veličine svega 8 cm koja daje jaku svjetlost od 7, 43 i 100 lumena u svoja tri položaja. Sve tri svjetiljke imaju aluminijske reflektore. Osim toga, S2 i S3 reflektori imaju i nereflektirajuću obloženu staklenu leću. Upravo zbog svih navedenih karakteristika, s obzirom na cjenovni razred u koji spadaju, Serac svjetiljke nude daleko najbolji odnos cijene i kvalitete na tržištu.

» Saznajte više© Dream Point - Točka Sna d.o.o. 2016.

Naslovnica | O nama | Brandovi | Maloprodajna mjesta | Kontakt | Novosti | Press | Download

Vrh stranice